Η Βοσκανίδου… το Next Τop Model… ο Παντελίδης και οι Χυδαιότητες!
True.gr

Η Βοσκανίδου… το Next Τop Model… ο Παντελίδης και οι Χυδαιότητες!

Το κορίτσι αυτό αναμένεται να μας απασχολήσει την εβδομάδα που ερχεται καθώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Next top Model. Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να εντυπωσίασε σε πρώτη φάση με τις πόζες και το κορμί της… αλλά κόπηκε. Κακώς κατα την γνώμη μου. Όταν ξέρω πώς ανάμεσα στις 25 είναι άλλες πολύ πιο πλαστικές απ’ ότι η Αναστασία… και πολύ πιο μικροσκοπικές απο την Αναστασία…

Με αφορμή-προφανώς- την παρουσία της στο παιχνίδι αποφάσισε μια εφημερίδα να παίζει την εικόνα της και μάλιστα χρησιμοποιώντας «λόγια της» για την σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη. Λόγια που δεν είπε ποτέ. Η Αναστασία Βοσκανίδου με ένα πολύ καλογραμμένο κείμενο απάντησε πρίν απο λίγο στην εφημερίδα κάνοντας λόγω για βλακεία και χυδαιότητα. Πιο συγκεκριμένα γράφει:

«Είναι πολλές οι φορές που γράφουν διάφοροι για μέςνα ασυναρτησίες. Υποτιθέμενα ρεπορτάζ που αφορούν στην ζωη η την δουλεια μου. Είναι ομως χυδαίο να βάζουν στο στόμα μου κουβέντες που ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ για έναν άνθρωπο μάλιστα που δεν ειναι ανάμεσα μας. Εγω ξέρω οτι δημοσιογραφία ειναι η διασταύρωση των πληροφοριών και η αλήθεια ενός γεγονότος. Προφανώς αυτο που διαβάζω παραπάνω δεν ειναι δημοσιογραφία αλλα δημόσιο-βλακεία. Άκρως χυδαία και επικίνδυνη».

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr