"Τι Είμαστε Εμείς; Μ@λ@κες;" Χαμός στο Nomads! Πως Αντέδρασαν οι Επίλεκτοι όταν Αντίκρισαν τους Survivors;
True.gr

«Τι Είμαστε Εμείς; Μ@λ@κες;» Χαμός στο Nomads! Πως Αντέδρασαν οι Επίλεκτοι όταν Αντίκρισαν τους Survivors;

Το Athensmagazine.gr ήταν πάντα δίπλα σας και σας αποκάλυπτε όλο το παρασκήνιο από αγαπημένα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης! Κυρίως σας φέρναμε πρώτοι τις αποκλειστικότητες για το Survivor και το ίδιο θα κάνουμε από εδώ και πέρα και με το Nomads!

Την Πέμπτη λοιπόν θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του Nomads 2 μετά την είσοδο των παικτών του Survivor σ’ αυτό! Οκτώ παίκτες που μάθαμε μέσα από το Survivor μπαίνουν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και θα επικρατήσει ο απόλυτος πανικός! Ήδη το πρώτο επεισόδιο έχει γυριστεί και το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο!

Πως αντέδρασαν οι Επίλεκτοι, δηλαδή οι παίκτες του Nomads μόλις είδαν την αντίπαλη ομάδα; Πληροφορίες μας αναφέρουν πως έγινε της… πόπης! Η πρώτη επαφή έγινε σε… αγώνισμα! Εκεί όπου μαζεύτηκαν οι επίλεκτοι και έμειναν στην κυριολεξία «κάγκελο» μόλις κατάλαβαν ποιοι είναι απέναντί τους! Αρχικά κοκάλωσαν, μετά νόμιζαν ότι τους κάνουν πλάκα και μόλις αντιλήφθηκαν την αλήθεια άρχιζαν να βρίζουν!

«Τι είμαστε εμείς; Μαλ@κες;» -«Φέρατε αυτούς που είναι ήδη αγαπητοί στο κόσμο για να κερδίσουν το έπαθλο;» και άλλες τέτοιες εκφράσεις! Προς στιγμήν επικράτησε πανικός, ενώ αρκετοί ήταν και οι παίκτες που απείλησαν την παραγωγή με αποχώρηση και αποκάλεσαν κοροϊδία όλο αυτό! Φυσικά και όλο αυτό το σκηνικό θα κοπεί από το μοντάζ, αλλά πληροφορίες μας αναφέρουν πως έγινε κυριολεκτικά της πόπης!

Υπομονή μέχρι την Πέμπτη για τα υπόλοιπα…

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr