Συνταγή Πέμπτης: Ομελέτα με σπανάκι και μυρωδικά-
True.gr

Συνταγή Πέμπτης: Ομελέτα με σπανάκι και μυρωδικά-

Τι πιο εύκολο, θρεπτικό και γευστικό από μία ομελέτα με σπανάκι και μυρωδικά; Η σημερινή συνταγή  μάς δίνει την ιδέα για μία μυρωδάτη ομελέτα.

Υλικά συνταγής

3 αυγά
1 φλιτζ. σπανάκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
λίγος άνηθος
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, και μόλις μαραθούν ελαφρώς προσθέτουμε το σπανάκι και τον άνηθο.
  2. Μέσα σε μπολ, σπάμε τα αυγά, τα αλατοπιπερώνουμε, καρυκεύουμε με μοσχοκάρυδο και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι μόλις μαραθεί το σπανάκι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30″. Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.
  3. Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω, τη γυρνάμε και αφήνουμε 1 λεπτό να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Πηγή: thecaller.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr