Σοκ! Αγαπημένος και Πασίγνωστος ηθοποιός Αρνείται να γνωρίσει τη Νεογέννητη κόρη του!
True.gr

Σοκ! Αγαπημένος και Πασίγνωστος ηθοποιός Αρνείται να γνωρίσει τη Νεογέννητη κόρη του!

Μια περίεργη είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα ξένα ειδησεογραφικά media, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Owen Wilson. Σύμφωνα με το US Weekly, ο χολιγουντιανός σταρ απέκτησε πριν περίπου ένα μήνα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Layla με την πρώην σύντροφό του Varunie Vongsvirates. Το περίεργο, βέβαια, είναι πως ο κωμικός ηθοποιός δεν θέλει να γνωρίσει την νεογέννητη κόρη του και δεν επιθυμεί καμία σχέση μαζί της.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η μητέρα της νεογέννητης, πρόκειται για ένα πανέμορφο μωρό που μοιάζει απίστευτα στον πατέρα της. Πιο συγκεκριμένα, ο Owen Wilson στο δικαστήριο τον περασμένο Ιούνιο είπε πως δεν θέλει να επισκεφθεί την κόρη του όταν γεννηθεί και πώς δεν επιθυμεί την επιμέλειά της, παρά το γεγονός ότι το τεστ πατρότητας βγήκε θετικό.


Με την μητέρα της Layla, ο ηθοποιός έβγαινε περιστασιακά για κάποια χρόνια, ενώ όταν αποφάσισε να την χωρίσει γνώριζε ότι εκείνη ήταν ήδη τεσσάρων εβδομάδων έγκυος στο παιδί τους. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός έχει ακόμη δύο παιδιά, τον 7χρονο Robert, από την πρώην σύντροφό του Jade Duell και τον 4χρονο Finn, από τη σχέση του με την Caroline Lindqvist, στα οποία τρέφει… τεράστια αγάπη και αδυναμία!


πηγή: tlife.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr