Σηκώστε τον Αντίχειρά σας και Φυσήξτε για Ένα Λεπτό. Το Αποτέλεσμα θα σας Εκπλήξει!
True.gr

Σηκώστε τον Αντίχειρά σας και Φυσήξτε για Ένα Λεπτό. Το Αποτέλεσμα θα σας Εκπλήξει!

Το σώμα μας δουλεύει με παράξενους τρόπους, κάποιους από τους οποίους δεν μπορούμε να καταλάβουμε με τίποτα. Εάν όμως μάθουμε μερικά χρήσιμα κόλπα, θα είναι πιο εύκολο να ρυθμίσουμε το σύστημά μας.

Δείτε παρακάτω μερικά παράξενα αλλά ενδιαφέρονται πράγματα για το σώμα:

1. Σταματήστε τις Ημικρανίες

Σύμφωνα με την πιεσοθεραπεία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αντίχειρα και τον δείκτη σας για να ασκήσετε πίεση στο σημείο ανάμεσα από τον αντίχειρα και δείκτη του άλλου χεριού.

Πιέστε και κρατήστε για δύο λεπτά σε κάθε πλευρά, ενώ κάνετε μασάζ στο σημείο με κυκλικές κινήσεις. Αυτό θα βοηθήσει το αίμα να κυκλοφορήσει στο κεφάλι και το λαιμό και θα απελευθερώσει την «μπλοκαρισμένη ενέργεια.»

2. Εξαφανίστε τον πονόδοντο

Βάλτε ένα παγάκι στο πίσω μέρος του χεριού σας και τρίψτε το μπροστά και πίσω στην περιοχή ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα. Ακούγεται παράξενο αλλά αυτό το σημείο είναι γεμάτο νεύρα και το κρύο θα μπλοκάρει τα σήματα του πόνου.

3. Για τον πονόλαιμο

Ο Scott Schaffer, M.D., λέει πως το μυστικό για τον πονόλαιμο είναι στο αυτί! Όταν ενεργοποιούνται τα νεύρα στο αυτί, δημιουργείται σπασμός που μειώνει τον πόνο στον λαιμό.

4. Να είστε γενναίοι όταν δίνετε αίμα

Όταν η νοσοκόμα είναι έτοιμη να σας βάλει την βελόνα, αφήστε έναν μικροσκοπικό βήχα. Αυτό θα κρατήσει το μυαλό σας απασχολημένο μακρυά από την διαδικασία και τον πόνο! Καλό θα ήταν βέβαια να προειδοποιήσετε την νοσοκόμα για το σχέδιό σας.

5. Μειώστε τις ουλές από εγκαύματα

Αντί να βάλετε πάγο μετά από ένα έγκαυμα, πιέστε τα δάχτυλά σας προσεκτικά πάνω στην καμμένη περιοχή. Αυτό θα επαναφέρει γρήγορα την θερμοκρασία της περιοχής και θα μειωθούν οι φουσκάλες.

6.Για την βουλωμένη μύτη

Προσπαθήστε να πιέζετε εναλλάξ την γλώσσα στον ουρανίσκο και ένα δάχτυλο σε κάθε φρύδι. Αυτό θα βοηθήσει το φλέγμα να βγει πιο εύκολα. Δοκιμάστε το για 20 δευτερόλεπτα.

7. Ηρεμήστε τα νεύρα σας

Την επόμενη φορά που θα νιώθετε νευρικοί, δοκιμάστε αυτό το γρήγορο κόλπο: φυσήξτε σταθερά στον αντίχειρά σας. Ακούγεται παράξενο αλλά θα ρυθμίσει την αναπνοή σας και έτσι θα ελέγξετε το πνευμονογαστρικό νεύρο, που βοηθάει να μειωθεί ο καρδιακός παλμός και θα ηρεμήσετε.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr