Όταν βρήκαν τον Σκύλο ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟ, δεν πίστευαν πως ήταν ακόμα Ζωντανός. Μόλις τον πλησίασαν...
True.gr

Όταν βρήκαν τον Σκύλο ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟ, δεν πίστευαν πως ήταν ακόμα Ζωντανός. Μόλις τον πλησίασαν…

Ξέρετε πότε ένα σκυλί πρέπει να ζυγίζει 2 κιλά; Όταν είναι κουτάβι, όχι ενήλικο. Τα ενήλικα σκυλιά δεν ζυγίζουν 2 κιλά, εκτός και αν είναι συγκεκριμένες ράτσες.

Η οργάνωση Trio Animal Foundation, που βρίσκεται στο Σικάγο, δέχτηκε ένα σκυλί που ζύγιζε 2 κιλά. Ήταν πολύ αδυνατισμένο και τυφλωμένο από το πυκνό του τρίχωμα. Ήταν καλυμμένη με τα ούρα της και δεν μπορούσε ούτε καν να σταθεί όρθια.

Την μετέφεραν αμέσως στον κτηνίατρο για θεραπεία.

Το σκυλί, ένα Shih Tzu ονομάστηκε Liz. Η θερμοκρασία της ήταν τόσο χαμηλή που ούτε τα θερμόμετρα δεν μπορούσαν να την μετρήσουν.

Ένα ενήλικο Shih Tzu θα έπρεπε να ζυγίζει ανάμεσα από 4,5 και 6 κιλά.

Πώς ήταν ακόμα ζωντανή; Μερικές ώρες μετά, η θερμοκρασία της άρχισε να αυξάνεται. Της έδωσαν ορό και μικρά κομμάτια κοτόπουλο.

Αφού το στομάχι της συνήθισε να τρώει ξανά, μπορούσαν να της δώσουν και μεγαλύτερα κομμάτια και η κατάστασή της σταδιακά βελτιώθηκε.

Μετά από μερικές μέρες, η Liz μπορούσε να κρατήσει ψηλά το κεφάλι της. Οι μυς της είχαν ατροφήσει τόσο που δεν μπορούσε ακόμα να σταθεί όρθια.

Κανείς δεν ξέρει ποιος της το έκανε αυτό αφού δεν βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της. Εάν δεν ήταν για το άτομο που την είχε φέρει στο καταφύγιο, η Liz θα είχε πεθάνει σίγουρα.

Πρέπει όλοι να βοηθάμε τα ζώα που το έχουν ανάγκη. Δεν μπορούν να μιλήσουν για τον εαυτό τους αλλά μπορείτε εσείς να τους δώσετε φωνή.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr