Με Αυτό το Απλό Κόλπο θα Κρατάς Φρέσκο το Ψωμί, Μέχρι και για 6 Ολόκληρους Μήνες
True.gr

Με Αυτό το Απλό Κόλπο θα Κρατάς Φρέσκο το Ψωμί, Μέχρι και για 6 Ολόκληρους Μήνες

Εάν σας αρέσει το ψωμί, θα νιώθετε πολύ άσχημα κάθε φορά που πετάτε όσο έχει περισσέψει. Είναι άσχημο, αλλά δεν θα χρειαστεί να το κάνετε ξανά.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η βοήθεια του καταψύκτη σας και θα μπορείτε να κρατάτε φρέσκο το ψωμί για τουλάχιστον 6 μήνες κάθε φορά!

Τώρα, πιθανώς να σκέφτεστε πως αυτό το κάνετε εδώ και χρόνια, σωστά; Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά. Μερικές φορές, το να το βάζετε σε πλαστικές συσκευασίες οδηγεί σε καμμένο από τον πάγο ψωμί και δεν είναι και τόσο γευστικό…

Εάν το ψωμί σας έχει κρυστάλλους πάνω του, μάλλον καλύτερα να το πετάξετε!

Πώς να καταψύξετε επιτυχώς το ψωμί

Ο πρώτος κανόνας είναι να σιγουρέψετε πως θα έχει κοπεί μέσα σε 24 ώρες από όταν αγοράστηκε. Για καλύτερο αποτέλεσμα, πάρτε φρέσκο ψωμί και κόψτε το μόλις πάτε στο σπίτι.

Μετά, πάρτε ένα ταψί για μπισκότα και βάλτε από πάνω ένα στρώμα από κηρόχαρτο. Βάλτε τις φέτες από το ψωμί στην σειρά και βάλτε το ταψί στην κατάψυξη – χωρίς να το καλύψετε. Αφήστε το εκεί μέχρι το ψωμί να έχει παγώσει εντελώς.

Αφού το ψωμί παγώσει, ρίξτε το σε μία τσάντα κατάψυξης. Προσπαθήστε να βγάλτε όσο περισσότερο από τον αέρα μπορείτε πριν την βάλετε στην κατάψυξη. Αφού την κλείσετε καλά, το ψωμί σας είναι πλέον προστατευμένο.

Την επόμενη φορά, απλά βγάλτε όσες φέτες θέλετε και ξεπαγώστε τις. Εσείς το έχετε ακούσει ξανά αυτό το κόλπο;

ΠΗΓΗ: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr