True.gr
Διαφήμιση

Κις λορέν με ζαμπόν και τυρί, για μικρούς και μεγάλους

Διαφήμιση

Μία πίτα εύκολη και γρήγορη για κάθε ώρα και μέρα.

Υλικά συνταγής
25 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 1/2 φλ. τσαγιού [180 γρ.] τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας
1/3 φλ. τσαγιού αλεύρι [50 γρ.] που φουσκώνει μόνο του
1 1/2 φλ. τσαγιού [375 ml] γάλα
4 αβγά
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C και βουτυρώστε ένα ταψάκι.

Διαφήμιση

Σε ένα μπολ βάζετε, το ζαμπόν, το κρεμμύδι, το τυρί, το αλεύρι, το αλατοπίπερο και τα ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν. Τα μεταφέρετε στη βουτυρωμένη ταρτιέρα και τα απλώνετε ισομερώς.

Δες και αυτό! Ίσως η ωραιότερη Τούρτα σοκολάτας με δύο κρέμες
Στο μπόλ χτυπάτε καλά τα αβγά, προσθέτετε το γάλα, ανακατεύετε και περιχύνετε το μείγμα με το ζαμπόν.

Ψήνετε για 40′ περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε ζεστό ή και κρύο.

xrysessyntages

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr