Έπιασε τον Άντρα της με άλλη στο Κρεβάτι. Δείτε την Σοκαριστική της Εκδίκηση που Κάνει τον Γύρο του Διαδικτύου
True.gr

Έπιασε τον Άντρα της με άλλη στο Κρεβάτι. Δείτε την Σοκαριστική της Εκδίκηση που Κάνει τον Γύρο του Διαδικτύου

Μία έξαλλη γυναίκα έβαλε μία γυναίκα να περπατήσει γuμνή στη γειτονιά της αφού την έπιασε με τον άντρα της στο κρεβάτι. Το βίντεο την δείχνει να κρατάει την 20χρονη γυναίκα από τα μαλλιά και να την πηγαίνει βόλτα στους δρόμους του Cubatao στο Sao Paulo της Βραζιλίας.

Οι έφηβοι γιοι της και οι φίλοι τους ακούγονται να φωνάζουν για να τραβήξουν την προσοχή της γειτονιάς.

Η γυναίκα, που ακόμα παραμένει ανώνυμη, ακολούθησε τον σύντροφό της και τον είδε να μπαίνει σε ένα σπίτι. Όταν άνοιξε την πόρτα, τους είδε και τους δύο στο κρεβάτι. Πήρε ένα ξυράφι και της έκοψε τα μαλλιά πριν της σκίσει τα ρούχα. Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο από την ίδια την οικογένεια η οποία ένιωθε υπερήφανη για το κατόρθωμά της.

Είπε στα social media: ‘Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Θα σας δείξω πώς φέρονται σε προδότες.’

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ο άντρας της βοήθησε λίγο αργότερα την 20χρονη να βρει τα ρούχα της. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να βρει το θύμα αλλά την βρήκε λίγο αργότερα όταν η αδερφή της την πήγε στο τμήμα για να κάνουν καταγγελία. Είπε στους αστυνομικούς πως ο φίλος της είχε ισχυριστεί πως είναι ελεύθερος και ήταν μαζί για 5 μήνες.

Η γυναίκα που έκανε την επίθεση συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει μέχρι και 10 χρόνια φυλάκιση αν κριθεί ένοχη. Κατηγορείται για απειλή, σωματικές βλάβες, δυσφήμηση και βασανιστήρια.

Πώς σας φαίνεται ο τρόπος που αντέδρασε αυτή η γυναίκα;

dailymail

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr