Απίστευτο: Σκυλίτσα γέννησε Κουτάβι με ΠΡΑΣΙΝΟ Τρίχωμα!
True.gr

Απίστευτο: Σκυλίτσα γέννησε Κουτάβι με ΠΡΑΣΙΝΟ Τρίχωμα!

Για εκείνους που έχουν την ευκαιρία να δουν την γέννηση ενός νεογέννητου, ακόμα και αν πρόκειται για κατοικίδιο, θα συμφωνήσουν πως είναι ένα από τα πιο μεγάλα θαύματα της ζωής.

Τα κουτάβια είναι πολύ χαριτωμένα και βγαίνουν σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Τα γονίδια είναι εκείνα που καθορίζουν πώς φαίνεται ένα νεογέννητο. Αλλά κάποιες ιατρικές καταστάσεις μπορούν να επηρεάσουν και την φυσιολογία του.

Ποια είναι τα πιο παράξενα κουτάβια που έχετε δει ποτέ; Αυτό το πράσινο κουτάβι σίγουρα πρέπει να είναι ένα από αυτά. Ναι, καλά διαβάσατε. Είναι ένα πράσινο κουτάβι.

Ποιες είναι οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο; Αυτό το συγκεκριμένο κουτάβι είναι μόνο το 1 από τα 3 που έχουν γεννηθεί ποτέ.

Ο ιδιοκτήτης του σπάνιου αυτού κουταβιού αποφάσισε να το ονομάσει Forest και είναι ένα Golden retriever. Και η περίπτωσή του έχει μία πολύ απλή επιστημονική εξήγηση.

Το σκυλί είναι το αποτέλεσμα μίας ιατρικής κατάστασης που συνέβη στην μητέρα του όσο ήταν έγκυος. Όταν υγρά από την χολή φτάνουν στον πλακούντα και να αναμειγνύονται με το αμνιακό υγρό, λερώνει το τρίχωμα των κουταβιών και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν είναι μόνιμη η αλλαγή, οπότε δεν πρόκειται να δείτε κάποιο πράσινο σκυλί να περπατάει στην γειτονιά σας. Μετά από μερικές πλύσεις, το τρίχωμά του θα επανέλθει στο κανονικό.

Ωστόσο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να δούμε αυτό το σπάνιο αποτέλεσμα!

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr