Αυτός είναι ο 28χρονος που Ασέλγησε σε Ανήλικο. – Η Σύλληψη προκάλεσε Σάλο στη Θεσσαλονίκη
True.gr

Αυτός είναι ο 28χρονος που Ασέλγησε σε Ανήλικο. – Η Σύλληψη προκάλεσε Σάλο στη Θεσσαλονίκη

Η σύλληψη προκάλεσε σάλο στη Θεσσαλονίκη. Ο 28χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο τμήμα…
Το όνομα, την ηλικία και τις φωτογραφίες του 28χρονου που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο στη Θεσσαλονίκη, έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία, μετά από σχετική εντολή των εισαγγελικών αρχών.

Πρόκειται για τον 29χρονο Mohammad Khorasani Hossein του Gholam Helder και της Leyla,ο οποίος γεννήθηκε το 1989, στο Αφγανιστάν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη διερεύνηση της υπόθεσης να συνεχίζεται.

Η σύλληψή του έγινε στις 31 Οκτωβρίου , στην περιοχή του δήμου Βόλβης. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 29χρονος «προέβη με τη χρήση σωματικής βίας, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου».

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 07-12-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Πηγη newsit.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr