True.gr
Διαφήμιση

Με αυτό το απίστευτο κόλπο θα φτιάξετε την πιο… αφράτη ομελέτα που φάγατε ποτέ!!!

Διαφήμιση

Δείτε πως!

Οι… παλιοί αλλά και οι νεότεροι μάγειρες λένε πως λίγο γάλα ή κρέμα γάλακτος μπορεί να κάνει μια ομελέτα αφράτη.

Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά!

Διαφήμιση

Ποιο είναι αυτό; Το ανθρακούχο νερό. Ναι, καλά διαβάσατε!

Μόλις μερικές σταγόνες ανθρακούχου νερού θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.

Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε μια κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό ανά δύο αυγά για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόση ποσότητα είναι αρκετή για να μην γίνουν τα αυγά σας νερουλά.

ΠΗΓΗ: www.newsitamea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr