Αυτή η μαμά αποδεικνύει οτι τα παιδιά δεν χρειάζονται χρήματα για να περάσουν την «καλύτερη μέρα της ζωής τους»!
True.gr

Αυτή η μαμά αποδεικνύει οτι τα παιδιά δεν χρειάζονται χρήματα για να περάσουν την «καλύτερη μέρα της ζωής τους»!

Αυτή η μαμά αποδεικνύει οτι τα δεν χρειάζονται χρήματα για να περάσουν την «καλύτερη μέρα της ζωής τους»!
Λίγες στιγμές πριν η γνωστή blogger Nikki Pennington απαθανατίσει αυτήν την στιγμη με τον άντρα της και τα 3 τους παιδιά, ο μεγάλος της γιος της είπε: «Μαμά, αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου!»

Σκεπτόμενη τις δραστηριότητες της ημέρας, η Nikki μπερδεύτηκε και προσπαθούσε να καταλάβει τι εννοούσε ο γιος της. Δεν είχαν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, δεν είχαν ξοδέψει αρκετά χρήματα και δεν είχαν πάρει δώρα στα μικρά.
Έτσι, αργότερα αποφάσισε να ρωτήσει το γιο της να της εξηγήσει ποια στιγμή της ημέρας έκανε την μέρα αυτή την καλύτερη μέρα της ζωής του, για να πάρει την παρακάτω απάντηση:

«Ήταν όταν πήγαμε να δούμε τι πουλούσαν σε εκείνη την αυλή. Ήταν όταν κρατήσαμε τα χέρια με τον μπαμπά στο χώρο στάθμευσης.Ήταν όταν μου επέτρεψες να διαλέξω το χρώμα που θα βάψω το δωμάτιο μου.Ήταν όταν έβαλες την μουσική πραγματικά δυνατά, άνοιξα τα παράθυρα και τραγουδούσαμε όσο πιο δυνατά μπορούσαμε. Ήταν όταν κράτησες το χέρι μου στο κατάστημα και πήγαμε μόνο οι 2 μας να δούμε τα όμορφα φώτα Ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου !»

Αφού άκουσα τα σοφά λόγια του γιου της η Nikki κατάλαβε: Μερικές φορές η μαμά πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να θυμάται τι ακριβώς είναι αυτό που μετράει για τα παιδιά όταν είναι μικρά. Μερικές φορές η καλύτερη μέρα της ζωής μας δεν περιλαμβάνει ούτε ζωολογικούς κήπους, ούτε δώρα ούτε παιχνίδια… Περιλαμβάνει κράτημα χεριών και λίγο χρόνο μόνο με την μαμά και μετά μόνο με τον μπαμπά. Μοιάζει με μια συνηθισμένη μέρα… Απλά είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μας!

Μην στεναχωριέστε λοιπόν εάν δεν έχετε αρκετά χρήματα για να κάνετε όλα τα χατίρια των παιδιών σας… Αφιερώστε σε αυτά όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε και θα δείτε οτι τότε ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής τους!

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Πηγή : babyradio.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr