50χρονος άντρας τα έφτιαξε με 24χρονη και οι φίλοι της κοπέλας του τον αποκαλούν παιδόφιλο
True.gr

50χρονος άντρας τα έφτιαξε με 24χρονη και οι φίλοι της κοπέλας του τον αποκαλούν παιδόφιλο

Πολλοί λένε ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός – αυτό πιστεύει ακράδαντα κι ένα ζευγάρι με 26 χρόνια διαφορά.

Η 24χρονη Kaylee Hollister και ο 50χρονος Matthew Taylor, από το Olean της Νέας Υόρκης, γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Παρά τα αρνητικά σχόλια από τους φίλους και τους trolls του Instagram, με κάποιους να αναφέρουν ότι ο είναι Matthew παιδεραστής λόγω της τεράστιας διαφοράς ηλικίας τους, οι δυο τους λένε πως είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.


Η Kaylee δήλωσε ότι ο Matthew της τράβηξε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και ότι έχουν «απόλυτη χημεία».

Ο Matthew δήλωσε ότι αυτό που ξεχώρισε αρχικά στην Kaylee ήταν «η αυτοπεποίθησή της, η σιγουριά της και η ειλικρίνειά της».


«Είναι τόσο γνήσια και ευγενική», είπε ο Matthew για την Kaylee.

Το ζευγάρι αρχικά γνωρίστηκε στο Facebook και συνομιλούσαν σαν φίλοι για αρκετούς μήνες.


“Ήταν νέα και είχε σχέση κι ένα παιδί με κάποιον, οπότε δεν είχα καμία προσδοκία για εκείνη,” είπε ο Matthew. “Την βρήκα ελκυστική – ποιος άντρας δεν θα την έβρισκε άλλωστε; – αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήμασταν κάτι παραπάνω από μια γνωριμία με κοινά ενδιαφέροντα.”


Ωστόσο, η μοίρα παρενέβη όταν το ζευγάρι παρακολούθησε την ίδια συναυλία.

“Θυμάμαι να είμαι εκεί και να στέκομαι δίπλα σε μερικούς φίλους και να παρακολουθώ το συγκρότημα να παίζει όταν κάτι μέσα μου μου έλεγε να κοιτάξω δεξιά μου,”είπε ο Matthew.

“Ήταν εκείνη!”


“Την πλησίασα, της είπα ‘Γεια’ και τότε αρχίσαμε να μιλάμε.”

“Ήμουν γοητευμένος μαζί της. Το λαμπερό χαμόγελο, τα σκούρα μαλλιά της, η όμορφη συμπεριφορά της. Μιλήσαμε για τα κοινά ενδιαφέροντά μας και φαινόταν να απολαμβάνουμε πολύ ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Περάσαμε την επόμενη ώρα συνομιλώντας μεταξύ μας και είχαμε αφήσει μόνους τους φίλους μας.”


“Μου άφησε ένα λαμπερό χαμόγελο το οποίο είχα στο πρόσωπό μου για το υπόλοιπο της νύχτας.”

Η Kaylee είχε επίσης εντυπωσιαστεί, λέγοντας: “Στην πρώτη μας συνάντηση ξέραμε και οι δύο ότι εμείς ήμασταν προορισμένοι ο ένας για τον άλλον.”


Μετά τη συναυλία, η Kaylee μίλησε στον Matthew και οι δύο τους σύντομα έγιναν αχώριστοι.

“Πάντα θα πιστεύω π ότι υπήρξε κάποιος τύπος θείας παρέμβασης που μας έφερε κοντά,” είπε η η Kaylee.

Αλλά δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι με τη σχέση τους, αφού πολλοί κατηγορούν τον 50χρονο “παιδόφιλο” και άλλοι λένε ότι θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς της.


“Είμαι πραγματικά ευγνώμων γι ‘αυτά τα σχόλια επειδή αυτοί ήταν άνθρωποι που πίστευα ότι ήταν φίλοι μου και τώρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι,” είπε ο Matthew. “Γι’ αυτό κι εγώ τους έκανα πέρα.”


Σπανίως επηρεάζεται από τέτοια σχόλια, τα οποία θεωρεί«άκυρα και άσχετα». Αλλά είπε ότι όταν το κάνει είναι επειδή θέλει να υπενθυμίσει σε όσους τον κρίνουν ότι η Kaylee «είναι ενήλικας στα εικοσιτέσσερά της με ένα παιδί».

Και η Kaylee, όμως, είπε ότι τα αρνητικά σχόλια δεν την ενοχλούν πολύ.


“Τα ευτυχισμένα ζευγάρια είναι ένα πολύ σπάνια επειδή οι άνθρωποι είναι τόσο ρηχοί και μερικοί προσπαθούν να ρουφήξουν την καλή ενέργεια από εκείνους που ακτινοβολούν.”


Παρόλο που οι οικογένειες των ζευγαριών είναι τώρα κοντά, η μητέρα της Kaylee δυσκολεύτηκε στην αρχή να δεχτεί το γεγονός ότι η κόρη της έβγαινε με έναν πενηντάρη, κυρίως επειδή είναι κοντά στην ηλικία τη δική της.


“Πιστεύω επίσης ότι ήθελε να σιγουρευτεί ότι είμαι ασφαλής και ήρεμη με αυτό το άτομο,” είπε η Kaylee.

Ενώ δεν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά, ωστόσο ο Matthew ανέφερε κάποια σχόλια για το σεξ μεταξύ τους: “Είναι εκπληκτικό! Καλύπτουμε απόλυτα ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Η χημεία είναι εξαιρετική! Ήταν πάντα εξαιρετική! ”


“Μπορώ να πω με σιγουριά ότι τίποτα δεν ήταν ποτέ σε θέση να συγκριθεί με τη σεξουαλική χημεία που έχουμε μεταξύ μας. Επίσης εξαιρετική είναι και η πνευματική μας επικοινωνία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος και πάντα ασχολείται περισσότερο με το να δίνει ευχαρίστηση σε εμένα παρά να ευχαριστεί τον εαυτό του,” είπε η Kaylee.

πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr