26 Ιδέες για να φτιάξετε στολίδια από παλιές λάμπες
True.gr

26 Ιδέες για να φτιάξετε στολίδια από παλιές λάμπες

Οσο πλησιαζουν τα Χριστούγεννα, φαίνεται ότι τα επίπεδα της δημιουργικότητας μας ανεβαίνουν !!!
Φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε με τα χέρακια σας αντί να αγοράσετε έτοιμα στολίδια. Είναι πολύ πιο ευχάριστο να ξέρετε ότι ο στολισμός ειναι καθαρα δικος σας. Τώρα φανταστείτε με φαινομενικά άχρηστα πράγματα, όπως μια καμένη λάμπα να τη μετατρέψετε σε ένα σούπερ στολίδι για το δέντρο!Μια κατασκευή που θα κάνετε μαζι με τα παιδιά και θα στολίσει πανέμορφα το δέντρο σας!!!

Για τους λιγότερο έμπειρους από εσάς στην χειροτεχνίας και στη ζωγραφική , μπορείτε απλά με σπρέι και σκόνη glitter να κανετε υπεροχα στολιδια. Για τους πιο έμπειρους σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κάνει τη λάμπα Άγιος Βασίλης με το χαριτωμένο πρόσωπο. ,θα χρειαστειτε ακρυλικη μπογια και πολυμερές πηλό για το μούσι, μουστάκι και τη μύτη.

Καλύψτε τη μεταλλική άκρη της λαμπας, κάνοντας χαριτωμένα καπέλα για τους χαρακτήρες σας. Κολλήστε τα καπέλα με τη λαμπα χρησιμοποιώντας πιστόλι σιλικονης. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορδέλες, γιρλάντες και νήματα.κανοντας μια βολτα σε ενα βιβλιοπωλειο θα αγοράσετε κινούμενα μάτια, χάντρες, πούλιες, pom-poms, κορδέλες, τεχνητό χιόνι και θα αρχίσετε να κάνετε τα δικά σας σπιτικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Εμπνευστείτε από τη καταπληκτική συλλογή μας ιδέες!

Πηγή : daddy-cool.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr