2 Μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της αυτή η 76χρονη αλλάζει εντελώς την εμφάνισή της για να κάνει μια νέα αρχή. Δείτε Πως έγινε
True.gr

2 Μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της αυτή η 76χρονη αλλάζει εντελώς την εμφάνισή της για να κάνει μια νέα αρχή. Δείτε Πως έγινε

Έπειτα από μια ζωή κοινής ζωής, δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό από την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, ειδικά αν είναι ένας σύζυγος.

Όταν τα ζευγάρια περνάνε δεκαετίες μαζί, μετά από λίγο, ο ένας σύντροφος δε νιώθει το ίδιο χωρίς το άλλο του μισό.Έτσι μπορεί να φανταστεί κανείς πως ένιωσε η 76χρονη Barbara, όταν απεβίωσε ο σύζυγός της και έμεινε χήρα. Έζησε με την κόρη της για κάποιο διάστημα και η κόρη της ήξερε ότι χρειαζόταν ένα τρόπο για να νιώθει καλύτερα.

Ως μακροχρόνια πελάτισσα του διάσημου κομμωτή και στυλίστα «The Makeover Guy», ήξερε ότι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει τη μητέρα της να νιώσει καλύτερα.

Ο κομμωτής στρώθηκε στη δουλειά και μέχρι το τέλος του ραντεβού της, την είχε μεταμορφώσει τελείως! Τα μαλλιά της μητέρας της έγιναν πιο ανοιχτόχρωμα και είχαν περισσότερο όγκο. Το μακιγιάζ της ήταν τέλειο και φαινόταν κατά πολλά χρόνια νεότερη!

Όταν είδε τον εαυτό της στον καθρέπτη, ενθουσιάστηκε από την νέα της εμφάνιση και ομολογουμένως δείχνει πολύ πιο ευτυχισμένη!

Δείτε την μεταμόρφωσή της στο βίντεο που ακολουθεί – ακόμα και η κόρη της έμεινε έκπληκτη από το πόσο υπέροχη δείχνει η μητέρα της!

πηγή: fumara.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr