Τελικός Survivor: Απίστευτη Ανατροπή... Αυτοί οι Παίκτες Πέρασαν στον Μεγάλο Τελικό. Τρελάθηκαν όταν Άκουσαν το Όνομα τους.
True.gr

Τελικός Survivor: Απίστευτη Ανατροπή… Αυτοί οι Παίκτες Πέρασαν στον Μεγάλο Τελικό. Τρελάθηκαν όταν Άκουσαν το Όνομα τους.

Survivor 2018: Συμβαίνουν αυτά σε μια ζωντανή εκπομπή.

Ένα λάθος κατά την διάρκεια του ημιτελικού, έφερε προς στιγμήν μια αναστάτωση στο πλατό. Συγκεκριμένα το βίντεο του χορηγού προβλήθηκε σε στιγμή που ο Σάκης δεν γνώριζε και αυτό φάνηκε και στον αέρα.

Βέβαια η εμπειρία του Σάκη, δεν άφησε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που ακολουθεί, ο Σάκης στο break είχε έναν μικρό εκνευρισμό και ζητούσε εξηγήσεις.

Κατά τα άλλα, το κλίμα στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου είναι καλό. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν σταματά να βγάζει selfies ακόμα και με φανατικούς του Ηλία Γκότση, οι πρώην Survivors Σπυροπούλου και Ροδάνθη ήταν μονίμως με ένα καθρεφτάκι στο χέρι ανανεώνοντας το μακιγιάζ τους, ενώ μεγάλος χαμός έγινε όταν ο Ηλίας κατέβηκε στο κοινό για να χαιρετήσει την γιαγιά του.

Εκεί κόσμος από το κοινό τον «έπνιξε» στις αγκαλιές και στα φιλιά με τον ίδιο να ανταποκρίνεται πολύ φιλικά.

Survivor 2 Ημιτελικός: Τους γλέντησε για τα καλά ο Σάκης. Δείτε τι έκανε σε Χάρο-Εύη
Survivor 2018: Θα κλάψετε από τα γέλια. Δεν υπάρχουν αυτές οι ατάκες…Τον ρόλο του ειρηνευτή ανέλαβε ο Σάκης Τανιμανίδης και κάλεσε κοντά του τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και την Εύη Σαλταφερίδου. Τους ζήτησε να… αγκαλιαστούν. Αυτό έφερε αμηχανία και στους δυο πρώην παίκτες του Survivor με την Εύη να του λέει χαρακτηριστικά ότι τους… γλένταει.

Με τα πολλά… κάποια στιγμή ο Σάκης είπε στον Σώζοντα ποιο τραγούδι αφιερώνει στην Εύη κι εκείνος του είπε το νέο κομμάτι της Ξένιας των Rec που λέει «θέλω να λιώνεις». Σκεφτείτε το λίγο… Της αφιερώνει το «θέλω να λιώνεις» ο Χάρος.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor 2 Ημιτελικός:Το γαλακτομπούρεκο,η παρέμβαση του πατέρα της Μελίνας και η αντίδραση του ΣάκηSurvivor 2018: Η παρέμβαση του πατέρα της Μελίνας Μεταξάπροκάλεσε γέλια τόσο στο κοινό όσο και στους παίκτες του παιχνιδιού.

«Σάκη μου εδώ είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Γι αυτό θα σε παρακαλέσω αυστηρά να ανακαλέσεις αυτό που είπες. Ποτέ η οικογένεια Μεταξά δεν αθέτησε τον λόγο της. Γι αυτό επειδή μας παίδεψες έξι μήνες, σου απονέμουμε το έπαθλο του γαλακτομπούρεκου. Επειδή σήμερα είμαστε στις καλές μας θα σου επιτρέψουμε να το γευτείς με άλλους τρεις παίκτες. Με όλο το σεβασμό, γιατί μας έχεις κάνει την ζωή πατίνι έξι μήνες…»

Ο Σάκης τότε του απάντησε: «Κύριε Κώστα πραγματικά το βουλώνω. Με αποστομώσατε. Έχετε 100% δίκιο. Ανακαλώ και μόνο από την μυρωδιά επιβεβαιώνω ότι είναι το καλύτερο γαλακτομπούρεκο».


Πριν Λίγο Ο Σάκης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και οι 2 Παίκτες που πάνε στον Μεγάλο Τελικό είναι ο Ηλίας και η Κατερίνα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr