Σοκ για Αντελίνα Τζολί: Κινδυνεύει να Χάσει τα Παιδιά της! Ο Απίστευτος Όρος που της Επέβαλε το Δικαστήριο για να Μπορέσει να τα Κρατήσει!
True.gr

Σοκ για Αντελίνα Τζολί: Κινδυνεύει να Χάσει τα Παιδιά της! Ο Απίστευτος Όρος που της Επέβαλε το Δικαστήριο για να Μπορέσει να τα Κρατήσει!

Μπορεί η Angelina Jolie και ο Brad Pitt να έχουν χωρίσει εδώ και 20 μήνες περίπου αλλά η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την χολιγουντιανή ηθοποιό να κινδυνεύει να χάσει την κύρια επιμέλεια από τον πρώην σύζυγό της. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα «The Blast», αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν δεν βελτιωθεί η σχέση των παιδιών με τον πατέρα τους.

Ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση διαζυγίου τους, δήλωσε χαρακτηριστικά πως τα έξι παιδιά «δεν έχουν σχέση με τον πατέρα τους κάτι που είναι επιβλαβές γι’ αυτά» και πρόσθεσε πως «είναι κρίσιμο πως το καθένα από αυτά θα έχει μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα του».«Εάν τα ανήλικα παιδιά παραμείνουν μακριά από τον πατέρα τους και ανάλογα με τις περιστάσεις που περιβάλλον αυτή την προϋπόθεση, μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του χρόνου που θα περνούν με τη μητέρα τους και μπορεί το δικαστήριο να αποφασίσει να δώσει την κύρια επιμέλεια στον πατέρα τους» καταλήξει ο δικαστής.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr