Ψευτόμαγκας του Δρόμου Κάνει ότι πιο Άνανδρο, σε Τύπο που Του Είπε ότι Πάρκαρε σε Λάθος Μέρος.
True.gr

Ψευτόμαγκας του Δρόμου Κάνει ότι πιο Άνανδρο, σε Τύπο που Του Είπε ότι Πάρκαρε σε Λάθος Μέρος.

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας άντρας έσπασε ένα μπουκάλι βότκας στο πρόσωπο ενός άντρα πριν τον κλωτσήσει στο στήθος, αφήνοντάς τον με μία ανοιχτή πληγή στον λαιμό.

Ο Richard Atkinson, 46, χτύπησε τον  Sean Rose με το μπουκάλι, το οποίο έσπασε και έκοψε το δέρμα του Rose, σε έναν δρόμο του Fortuneswell του Portland, τον Απρίλιο. 

Ο Atkinson μετά σήκωσε το πόδι του και χτύπησε τον Rose, κάνοντάς τον να πέσει πίσω πριν καταφέρει να ξεφύγει, αφού κατάλαβε πως έβγαινε αίμα από την πληγή.Η αστυνομία δημοσίευσε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας την Τετάρτη, αφού ο Atkinson καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Ο Atkinson παραδέχτηκε την επίθεση και καταδικάστηκε από το δικαστήριο Bournemouth Crown Court. Αφού ο Atkinson ξέφυγε, ο Rose έβγαλε την μπλούζα του και προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία μέχρι να φτάσει βοήθεια.Έχασε πολύ αίμα επειδή είχε κοπεί αρτηρία και είχε και διάφορους μικρότερους τραυματισμούς.

Είπε: «Πάντα ένιωθε περήφανος που ήμουν μεγάλος και δυνατός αλλά έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου μετά την επίθεση.»

«Τρομάζω εύκολα και παθαίνω κρίσεις πανικού. Δεν νιώθω πια πως είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Χαίρομαι όμως που ο Atkinson είναι στην φυλακή. Είναι το ιδανικό μέρος για εκείνον.»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr