Ψευτόμαγκας του Δρόμου Χτυπάει Δύο Ηλικιωμένες Γυναίκες. Προσέξτε ΤΙ Γίνεται όταν Εμφανίζεται ο Παππούς.
True.gr

Ψευτόμαγκας του Δρόμου Χτυπάει Δύο Ηλικιωμένες Γυναίκες. Προσέξτε ΤΙ Γίνεται όταν Εμφανίζεται ο Παππούς.

Η κάμερα ασφαλείας έξω από ένα κατάστημα της Νέας Υόρκης κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που δύο ηλικιωμένες γυναίκες δέχτηκαν επίθεση από έναν άγνωστο στον δρόμο χωρίς κανένα προφανή λόγο.

Στο βίντεο, οι δύο 70χρονες γυναίκες, φαίνονται να περπατάνε, με την μία να σέρνει ένα καροτσάκι πίσω της, όταν ένας άστεγος άντρας πήγε προς το μέρος τους.

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ο άντρας έριξε μπουνιά στην γυναίκα με το καροτσάκι, με αποτέλεσμα να την πετάξει στο κτίριο που είχε δίπλα της. Μετά, χτύπησε γρήγορα και την γυναίκα που ήταν πίσω, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Ενώ ο άντρας προσπάθησε να ξεφύγει από την σκηνή, η κάμερα κατέγραψε την στιγμή που ένας άλλος άστεγος έτρεξε προς το μέρος του.

https://www.facebook.com/Homelessworld/posts/1016112171881437Τελικά τον έριξε κάτω και τον κράτησε εκεί μέχρι οι μάρτυρες να μπορέσουν να καλέσουν την αστυνομία.

Μία γυναίκα με το όνομα Jacaira Baez Mercedes, που δούλευε στο κατάστημα εκείνη την στιγμή, έγινε μάρτυρας όλου του περιστατικού.

“Είδα δύο άντρες να παλεύουν στην γωνία και νόμιζα πως έπαιζαν.” είπε η Mercedes.“Και όταν ήρθα εδώ την είδα να αιμορραγεί. Ζητούσε την βοήθειά μου στην γλώσσα της και δεν ήξερε τι να κάνει.”

“Ήταν άσχημα. Αιμορραγούσε από το κεφάλι της και της δώσαμε μερικά χαρτομάντιλα,” μιλώντας για την πρώτη γυναίκα που δέχτηκε την μπουνιά.

«Θα πρέπει να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν και αυτόν στην γειτονιά γιατί την έσωσε από το να χτυπήσει περισσότερο. Και κράτησε τον δράστη κάτω μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και αναμένεται να του γίνει ψυχιατρική αξιολόγηση.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr