Πήρε Ένα Παλιό Μπλουζάκι και Ξεκίνησε να το Κόβει. Μόλις Δείτε το Αποτέλεσμα, θα το Κάνετε κι Εσείς.
True.gr

Πήρε Ένα Παλιό Μπλουζάκι και Ξεκίνησε να το Κόβει. Μόλις Δείτε το Αποτέλεσμα, θα το Κάνετε κι Εσείς.

Εάν η ντουλάπα σας είναι όπως η δική μας, τότε θα είναι γεμάτη ρούχα που έχετε χρόνια να φορέσετε. Και ενώ δεν είμαστε περήφανοι γι’αυτό, πρόσφατα μάθαμε έναν τρόπο να δώσουμε νέα χρήση στα ρούχα που δεν χρησιμοποιούμε πια.

Βλέπετε, τα συνηθισμένα μπλουζάκια μπορούν να μετατραπούν σε υπέροχες τσάντες για την παραλία και το καλύτερο είναι πως αυτή η κατασκευή δεν χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ ράψιμο!

Η σημερινή κατασκευή μας ήρθε από το κανάλι WhatsUpMoms του YouTube. Στο βίντεο, θα δείτε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε την δική σας τσάντα.Φαίνεται παράξενο αλλά το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ψαλίδι και το μπλουζάκι! Θα σας συμβουλεύαμε να διαλέξετε κάποιο που να είναι σε καλή κατάσταση (χωρίς τρύπες ή σκισίματα) και να είναι φτιαγμένο από βαμβακερό υλικό, το οποίο περιέχει και κάποιο υλικό που τεντώνει όπως πολυεστέρα ή spandex.

  1. Αρχικά διπλώστε το μπλουζάκι στην μέση, κατά μήκος και κόψτε τα μανίκια, με προσοχή για να κόψετε πέρα από τις ραφές.
  2. Από εδώ, γυρίστε ανάποδα το μπλουζάκι και βάλτε το πάνω στο τραπέζι. Πιάστε και τα δύο κομμάτια στα χέρια σας και αρχίστε να φτιάχνετε κρόσσια – με μήκος το πολύ 10 εκατοστά.
  3. Αφού τελειώσετε, δέστε τα δύο ακριανά κρόσσια με διπλό κόμπο ώστε να μην υπάρχει φόβος να ανοίξει.

Εύκολο δεν είναι; Μπορείτε μετά να την διακοσμήσετε όπως θέλετε και να της δώσετε το δικό σας στυλ.Δείτε την κατασκευή αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr