Πήγε σε Τράπεζα Σπέpματος για να μείνει Έγκυος. Μόλις Γέννησε, έπαθε το Σοκ της Ζωής της…
True.gr

Πήγε σε Τράπεζα Σπέpματος για να μείνει Έγκυος. Μόλις Γέννησε, έπαθε το Σοκ της Ζωής της…

Όταν η Jennifer Cramblett και η σύντροφός της, Amanda Zinkon, αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια το 2011, η Jennifer αποφάσισε να μείνει έγκυος μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αρχικά, το ζευγάρι πήγε σε μία τράπεζα σπέpματος για να βρουν τον κατάλληλο δότη.

Είχαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο μυαλό τους για το πώς ήθελαν τον πατέρα του παιδιού τους. Τελικά διάλεξαν έναν δότη με γαλάζια μάτια, ξανθά μαλλιά και άσπρο δέρμα.

Αφού έκαναν την επιλογή τους, προχώρησαν στην εξωσωματική.

Εννιά μήνες μετά όμως, η Jennifer έπαθε το σοκ της ζωής της όταν αντίκρισε το μωρό της. Δεν έμοιαζε καθόλου με αυτό που είχε στο μυαλό της. Αντιθέτως, το μωρό ήταν μαύρο! Το ζευγάρι είχε τρομοκρατηθεί.Πώς ήταν αυτό δυνατόν; Από ότι φαίνεται, η τράπεζα μπέρδεψε τον γραφικό χαρακτήρα και αντί για 380 που ήταν ο αριθμός που διάλεξαν, χρησιμοποίησαν το σπέpμα του δότη 330 που ήταν Αφροαμερικανός.

Από τη μία, η Jennifer ένιωθε απογοητευμένη, νευριασμένη και φοβισμένη επειδή έπρεπε να μεγαλώσει ένα μαύρο παιδί. Δεν ήξερε τίποτα για την κουλτούρα τους και δεν ένιωθε έτοιμη.

Επιπλέον, ένιωθε πως η συντηρητική της οικογένεια δεν θα δεχόταν μία μαύρη κόρη.

Βέβαια, η τράπεζα σπέpματος είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος που θα άλλαζε όλη τη ζωή του ζευγαριού, αφού δεν έδωσαν στο ζευγάρι αυτό για το οποίο είχαν πληρώσει.Έτσι, η Jennifer έκανε μήνυση στην τράπεζα για αμέλεια, αθέτηση συμβολαίου και απάτη και αναμένεται να γίνει φέτος η δίκη.

Ένα τέτοιο λάθος είναι πραγματικά ασυγχώρητο και θα τις επηρεάζει για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Βέβαια, το έχουν ξεκαθαρίσει πως αγαπάνε την κόρη τους με όλη τους την καρδιά και θέλουν να σιγουρέψουν πως θα μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Τι πιστεύετε; Θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη η τράπεζα σπέpματος γι’αυτό το λάθος;

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr