Και «Κερατάς» και Χαρούμενος: Παίκτης του Game of Love πιάνει τη γυναίκα του με άλλον στο Κρεβάτι και κάνει... Πλάκα (Vid)
True.gr

Και «Κερατάς» και Χαρούμενος: Παίκτης του Game of Love πιάνει τη γυναίκα του με άλλον στο Κρεβάτι και κάνει… Πλάκα (Vid)

Παναγιώτης Μητσάκος έπρεπε να ξυπνήσει τους συμπαίκτες τους και να αποσπάσει πληροφορίες από εκείνους στο ξεκίνημα του αποψινού επεισοδίου του «Game of Love».

Μπαίνοντας πρώτος στο δωμάτιο όμως βρήκε την σύζυγό του, Στεφανία, να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον Μάνο. Οι δυο τους ήταν αγκαλιασμένοι και ο «απατημένος» σύζυγος σε ρόλο ξυπνητηριού έπρεπε να κρατηθεί για να μην καρφωθεί.

Ο Παναγιώτης έπεσε πάνω τους και παριστάνοντας τον άνετο άρχισε να φωνάζει «Ξυπνήστε! Ξυπνήστε».Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής φάνηκε ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην προδώσει τη σχέση του με τη Στεφανία:
«Το να βλέπεις τη γυναίκα σου αγκαλιά με ένα αγόρι, οποιοσδήποτε θα του γυρνούσαν τα λαμπάκια ανάποδα. Εγώ πήγα να το ρίξω λίγο στο χιουμοριστικό, για να μη δώσω και στόχο στον Μάνο. Ελπίζω να τα έκαναν για τα μάτια του κόσμου, ώστε ο Μάνος να μην αποκαλύψει αν είναι single ή ζευγάρι…».

Αυτό θα πει αληθινή αγάπη.
https://youtu.be/cwvDdlSI9K0

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr