Εξαφανίστε τις Πανάδες και τις Κηλίδες στο Δέρμα, με Αυτά τα Υλικά που Έχετε στην Κουζίνα σας
True.gr

Εξαφανίστε τις Πανάδες και τις Κηλίδες στο Δέρμα, με Αυτά τα Υλικά που Έχετε στην Κουζίνα σας

Το τέλειο δέρμα είναι το όνειρο πολλών αν και συχνά γίνεται ένα άπιαστο όνειρο. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν τόσα πολλά θέματα να καταπολεμήσεις που νιώθεις πως είναι αδύνατο να τα καταφέρεις. Ένα τέτοιο πρόβλημα είναι σίγουρα τα μαύρα σημάδια.

Τα μαύρα σημάδια μπορούν να εμφανιστούν για πολλούς λόγους και όλοι τους είναι διαφορετικοί. Γήρανση, εγκυμοσύνη, ακμή – όλα αυτά μπορούν να προκαλέσουν την ανάπτυξη των μαύρων σημαδιών.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι τρόποι να τα αντιμετωπίσετε. Σήμερα, θα σας μιλήσουμε για 9 σπιτικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα μαύρα σημάδια μια για πάντα.

#1. Λεμόνι

Το λεμόνι έχει λευκαντικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μαύρα σημάδια.

#2. Μαγειρική σόδα

Μπορείτε να την συνδυάσετε με τον χυμό λεμονιού για καλύτερο αποτέλεσμα. Περάστε τα μαύρα σημάδια με το μείγμα αρκετές φορές τη μέρα.

#3. Αλόε βέρα

Είναι πολύ καλό ενάντια στα μαύρα σημάδια. Απλά βάλτε το πάνω στην επηρεασμένη περιοχή και αφήστε το δέρμα να το απορροφήσει.#4. Κρεμμύδι

Ενώ μυρίζει αρκετά, είναι πολύ αποτελεσματικό όταν πρόκειται για τα μαύρα στίγματα. Απλά βάλτε το χυμό του κρεμμυδιού στο πρόσωπο και αφήστε το για περίπου 10 λεπτά πριν ξεπλύνετε.

#5. Σκόρδο

Είναι πολύ καλό όταν πρόκειται για τα μαύρα στίγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αλείψετε με σκόρδο τις επηρεασμένες περιοχές μερικές φορές κάθε μέρα.

#6. Ξύδι

Βάλτε μηλόξιδο πάνω στο δέρμα σας για να φύγουν τα μαύρα σημάδια.#7. Γιαούρτι

Βάλτε το κατευθείαν στα σημεία με το πρόβλημα και αφήστε το για 20 λεπτά πριν ξεπλύνετε

#8. Κουρκουμάς

Παρά το έντονο χρώμα του, μπορεί να βοηθήσει πολύ ενάντια στα μαύρα στίγματα. Απλά συνδυάστε τον με λίγο χυμό πορτοκαλιού και βάλτε το στο πρόσωπο.

#9. Ασπιρίνη

Διαλύστε 10 ασπιρίνες σε νερό και βάλτε την πάστα στην επηρεασμένη περιοχή τρεις φορές την εβδομάδα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr