Δύο Εβδομάδες μετά το Ατύχημα, ο Άντρας της την Εγκατέλειψε. Μήνες Αργότερα Αλλάζουν Όλα...
True.gr

Δύο Εβδομάδες μετά το Ατύχημα, ο Άντρας της την Εγκατέλειψε. Μήνες Αργότερα Αλλάζουν Όλα…

Η Courtney Waldon ήταν 27 ετών όταν ενεπλάκη σε ένα ατύχημα με φωτιά στις 30 Σεπτεμβρίου πέρυσι.

Το περιστατικό συνέβη όταν έπεσε βενζίνη στα ρούχα της χωρίς να το καταλάβει και ο άντρας της με τον οποίο ήταν παντρεμένη για δύο μήνες, πήγε να ανάψει ξανά την φωτιά.

Μέσα σε δευτερόλεπτα το σώμα της καλύφτηκε στις φλόγες και προσπαθούσε με τα χέρια της να σβήσει την φωτιά από το πρόσωπο.

Έμεινε με σοβαρά εγκαύματα 4ου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια που την άφησαν παραμορφωμένη.

Το ασθενοφόρο έφτασε έγκαιρα – εάν είχαν αργήσει έστω ένα λεπτό, πιθανώς να είχε πεθάνει. Έμεινε σε κώμα για 51 μέρες.Η Waldon έχει μία κόρη που την λένε  Caroline, η οποία ήταν 5 ετών τότε, και η οικογένειά της είχε ετοιμάσει το νεαρό κορίτσι για να αντικρίσει την μητέρα της.

Αρχικά όταν την είδε κρατούσε αποστάσεις. Όταν όμως η Waldon της μίλησε και την καθησύχασε, η Caroline την αγκάλιασε και δεν φοβήθηκε ξανά.

Δύο εβδομάδες αφού γύρισε στο σπίτι της, ο άντρας της της ανακοίνωσε πως είχε αποφασίσει να την αφήσει, λέγοντας πως πλέον δεν μπορούσε να την βοηθήσει.Τώρα όμως, η Waldon θυμάται το περιστατικό και το θεωρεί ευλογία. Τώρα αναγνωρίζει το πως αν είχε μείνει μαζί του δεν θα μπορούσε να δυναμώσει και να εξελιχτεί.

Πιστεύει πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πρόσφατα της έστειλε μήνυμα κάποια που εμπνεύστηκε από την ιστορία της και αποφάσισε να μην αυτοκτονήσει.

Η θετική της στάση είναι εκπληκτική και συνεχίζει να δυναμώνει κάθε μέρα!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr