Αστυνομικοί συνόδευσαν 5χρονο στο σχολείο μετά τον θάνατο του μπαμπά του εν ώρα καθήκοντος!
True.gr

Αστυνομικοί συνόδευσαν 5χρονο στο σχολείο μετά τον θάνατο του μπαμπά του εν ώρα καθήκοντος!

Ο 5χρονος Ντακότα Πιτς επέστρεψε στο σχολείο του για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα του εν ώρα καθήκοντος την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο μικρός δεν γύρισε μόνος του στο σχολείο αφού 70 από τους συναδέλφους του μπαμπά του φόρεσαν τις στολές τους και τον συνόδευσαν.

Το συγκινητικό βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς παρατεταγμένους σε σειρά για να στηρίξουν τον μικρό, ενώ εκείνος φορούσε το σήμα του μπαμπά του.

Δείτε το βίντεο

Ο 5χρονος Ντακότα πηγαίνει στο σχολείο για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του μπαμπά του.

«Ο Ντακότα ρώτησε την μαμά του αν κάποιος από τους φίλους του μπαμπά του μπορούσε να τον πάει στο σχολείο και η μαμά του απευθύνθηκε ευγενικά στους φίλους και την οικογένεια του Ρομπ», ανέφερε ο Λες Χαμ, επικεφαλής της αστυνομίας.Ο Ρομπ Πιτς ήταν βετεράνος αστυνομικός που εργαζόταν στο σώμα 16 χρόνια.

«Σίγουρα, ο Ντακότα θα ξέρει ότι ο μπαμπάς του ήταν ήρωας. Η οικογένεια δεν βασίζεται πάντα σε δεσμούς αίματος και νομίζω ότι όλοι αυτοί οι αστυνομικοί το απέδειξαν αυτό και με το παραπάνω», ανέφερε η αδερφή του Πιτς.

Οι αστυνομικοί έδωσαν δώρα στον Ντακότα και του είπαν ότι πάντα θα τον προσέχουν.Ο Ρομπ Πιτς πέθανε κατά την διάρκεια της περικύκλωσης ενός κτιρίου όπου βρισκόταν ένας ύποπτος για φόνο. 3 ώρες μετά ο ύποπτος άρχισε να πυροβολεί και τραυμάτισε θανάσιμα τον Πιτς.

Ο Ρομπ άφησε πίσω του 2 γιους και μια κόρη.

Ο Πιτς είναι ο πρώτος αστυνομικός του τμήματος Terre Haute που πέθανε εν ώρα καθήκοντος από τις 11 Ιουλίου 2011.

ΠΗΓΗ tilestwra

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr