Από Μικρή την Έκραζαν και την Φώναζαν "Βαρέλι". Μόλις Δείτε ΠΩΣ Είναι Σήμερα θα την Ερωτευτείτε
True.gr

Από Μικρή την Έκραζαν και την Φώναζαν «Βαρέλι». Μόλις Δείτε ΠΩΣ Είναι Σήμερα θα την Ερωτευτείτε

Οι περισσότεροι από μας θα αποφασίσουν σε κάποια στιγμή της ζωής τους να χάσουν βάρος. Αλλά ελάχιστοι θα είχαν στόχο να χάσουν το μισό σωματικό τους βάρος.

Όπως κατάφερε να κάνει μία έφηβη μέσα σε μόλις 11 μήνες! Στο κανάλι της στο YouTube η NoLongerFatJosie, Josephine, εξηγεί με λεπτομέρειες πώς κατάφερε να χάσει 60 κιλά σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Η 17χρονη Josephine Desgrand από το Queensland της Αυστραλίας ζύγιζε 122 κιλά. Τώρα, είναι τόσο αδύνατη που μπορεί να χωρέσει μαζί με το αγόρι της, Morgan Pascoe, στο τζιν που φορούσε κάποτε.

Εξήγησε πως οι μεγάλες μερίδες που έτρωγε και το ότι δεν γυμναζόταν είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει υπερβολικό βάρος.

Οπότε τι την έκανε να αποφασίσει να χάσει βάρος;Είπε πως το συνεχές bullying είχε αρχίσει να την επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έτσι, πήρε την απόφαση να αλλάξει εντελώς την διατροφή της.

Αρχικά έκοψε την ζάχαρη και μείωσε τους υδατάνθρακες που κατανάλωνε. Ο νέος τρόπος ζωής της την έκανε να πέσει στα 60 κιλά.

Λέει πως σκεφτόταν πολύ καιρό να αλλάξει συνήθειες μέχρι που μία μέρα απλά το πήρε απόφαση.

«Ήμουν έτοιμη, το ήθελα πάρα πολύ. Ξύπνησα και ήθελα να πάω για τρέξιμο και να σταματήσω να τρώω γλυκά.»

«Έκοψα εντελώς τη ζάχαρη και μείωσα τους υδατάνθρακες που έπαιρνα. Η ζάχαρη ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Είχα δοκιμάσει πολλές διατροφές στο παρελθόν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από λίγη έρευνα, σοκαρίστηκα όταν είδα πως η ζάχαρη υπήρχε στα πάντα.»«Το να βγάλω την ζάχαρη από την διατροφή μου ήταν η καλύτερη απόφαση που είχα πάρει ποτέ. Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή αλλά μετά συνήθισα.»

Η Josephine αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους και αξίζει συγχαρητήρια για όσα κατάφερε.

Ελπίζουμε να συνεχίσει να ζει με τον νέο τρόπο ζωής της και να μην γυρίσει ποτέ στις παλιές της συνήθειες.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr