Απίστευτη Υπόθεση: Άστεγος Χωρίς Χέρια Μαχαίρωσε Τουρίστα. Κανείς Δεν Πιστεύει ΠΩΣ Το Έκανε...
True.gr

Απίστευτη Υπόθεση: Άστεγος Χωρίς Χέρια Μαχαίρωσε Τουρίστα. Κανείς Δεν Πιστεύει ΠΩΣ Το Έκανε…

Ένας άστεγος καλλιτέχνης του δρόμου από την νότια Φλόριντα χωρίς χέρια κατηγορήθηκε πως μαχαίρωσε έναν τουρίστα από το Σικάγο.

Ο Jonathan Crenshaw, 46, κατηγορείται πως κράτησε ένα ψαλίδι με το πόδι του και τραυμάτισε τον 22χρονο Cesar Coronado λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι.

Κανένας από τους άντρες δεν αρνείται την επίθεση, αλλά ο Crenshaw υποστήριξε πως δέχτηκε πρώτος επίθεση από τον τουρίστα.

Τώρα, κατηγορείται για επίθεση με φονικό όπλο.

Ο Crenshaw είναι πολύ γνωστός στην περιοχή και όλοι τον ξέρουν για τα έργα που ζωγραφίζει στην παραλία με τα πόδια του.Την Δευτέρα το βράδυ, το συνηθισμένο σημείο του έγινε πολύ βίαιο. Ο Crenshaw είπε πως ήταν ξαπλωμένος όταν ο Coronado τον πλησίασε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Η αστυνομία είπε πως ο Crenshaw μαχαίρωσε δύο φορές τον Coronado και έφυγε.

Αλλά μία φίλη που ταξίδευε μαζί με τον Coronado είπε μία εντελώς διαφορετική ιστορία.Είπε πως πλησίασαν τον Crenshaw για να ζητήσουν οδηγίες όταν εκείνος πήδηξε πάνω και τραυμάτισε τον Coronado στο χέρι.

Μετά, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δεν είναι γνωστό πότε ο Crenshaw μετακόμισε στην περιοχή αλλά έχει ιστορικό συλλήψεων από το 2008. Πιστεύεται πως γεννήθηκε στην Alabama αλλά δεν είναι γνωστό αν γεννήθηκε χωρίς χέρια ή αν τα έχασε αργότερα στην ζωή του.  

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr