Αν Δεις Άντρα με Ένα Βαμμένο Νύχι, Μην τον Παρεξηγήσεις... Υπάρχει Σημαντικός Λόγος...
True.gr

Αν Δεις Άντρα με Ένα Βαμμένο Νύχι, Μην τον Παρεξηγήσεις… Υπάρχει Σημαντικός Λόγος…

Δεν βλέπεις κάθε μέρα άντρες να κυκλοφορούν με βαμμένα νύχια. Μία νέα τάση όμως τους ενθαρρύνει να βάφουν τα νύχια τους για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο – και θα θέλετε να τους ευχαριστήσετε.

Σαν κομμάτι της καμπάνιας Polished Man, άντρες πηγαίνουν σε επιλεγμένα φαρμακεία για να πάρουν το αγαπημένο τους βερνίκι. Δεν πρόκειται για τάση της μόδας. 

Το νόημα πίσω από αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτοί οι άντρες προσπαθούν να υποστηρίξουν ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Οι άντρες είναι υπεύθυνοι για τις περισσότερες σεξουαλικές επιθέσεις αλλά αυτοί οι άντρες προσπαθούν επανορθώσουν.Το κίνημα αυτό ξεκίνησε από τον Elliot Costello που είχε πάει ταξίδι στην Καμπότζη. Εκεί γνώρισε ένα νεαρό κορίτσι, την Thea και του αποκάλυψε την φρικτή της ιστορία.

Εκείνος δεν μπορούσε να το πιστέψει πως το κορίτσι αντιμετώπιζε συνεχώς σεξουαλικές επιθέσεις. Αλλά ήταν κάπως αφελής. Καθώς μάθαινε περισσότερα για την σεξουαλική κακοποίηση, έμαθε πως αυτό είναι συχνό φαινόμενο στον κόσμο.

Η ιστορία της Thea όμως τον ενέπνευσε να προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση. Της είπε πως θα έχει το ένα του νύχι βαμμένο προς τιμήν της ιστορίας της.

Και πως θα προσπαθούσε να ενημερώσει τον κόσμο για τις σεξουαλικές επιθέσεις ώστε άλλα παιδιά να μπορούν να προστατευτούν από τον εφιάλτη.Ένα στα πέντε παιδιά στον κόσμο πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, Η Thea δεν είναι η μόνη και τα αρπακτικά είναι συχνά μέλη της οικογενείας ή έμπιστοι φίλοι.

Εάν θέλετε και εσείς να υποστηρίξετε τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και ενταχθείτε στο Polished Man Project.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr